Header afbeelding

CCTV Systemen

Op het gebied van camerabewaking levert Lamson Security in samenwerking met het Duitse bedrijf MAZi een complete range aan CCTV Systemen voor zeer scherpe prijzen.

Waarom CCTV Systemen?

CCTV-systemen, oftewel camerabeveiling, kunnen u helpen om uw bedrijf, winkel of woning veiliger te maken. De wetenschap dat mensen opgenomen worden door camera’s creeert een extra barriere door de wetenschap dat deze beelden later onderzocht kunnen worden. Dit voorkomt crimineel gedrag.

Daarnaast kunnen camera’s ook gebruikt worden om een situatie of gebied te kunnen controleren. Hierdoor kunnen delen van uw pand, of buitengebied gemonitord worden op ongewenst gedrag en kan hier handhaving op plaatsvinden.

Beveiligingscamera’s zijn ook uniek in de mogelijkheden die ze bieden. Ze bieden betere functionaliteiten dan standaard IP-camera’s doordat de beeldstromen comprimeren en klaarmaken voor directe opslag en/afspelen.

Mogelijkheden CCTV Systemen

Door gebruik te maken van webbased toepassingen kunt u zelfs op afstand dingen volgen of gewoon bekijken. Bij oproepen of alarmen kunt u in realtime kijken wat er gebeurd. Onze camerasystemen kunnen beelden opnemen en afspeelbaar maken in HD kwaliteit.

Het is mogelijk om meerdere camera’s aan te sluiten op 1 opname/weergave systeem. Heeft u bijvoorbeeld zes camera’s in gebruik, dan kunnen de beelden hiervan afzonderlijk of tegelijkertijd weergegeven worden waardoor het mogelijk is een overzicht te hebben van de totale situatie.

Lamson security is uw partner in het onderhouden, vervangen en plaaten van CCTV systemen.

Wilt u meer weten over CCTV Systemen?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
 


Cases

DEL MONTE PARKS CONVENIENTLY WITH NEDAP

Lees verder →

NOTTINGHAM PARK ESTATE CONVERTS TO ANPR

Lees verder →

Case: Kraft Heinz te Elst

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink,

Copyright (c) 2020 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New