Header afbeelding

Branddetectie systemen van Lamson

Goed functionerende Branddetectie systemen zijn van groot belang voor een organisatie omdat ze een brand in een zo vroeg mogelijk stadium ontdekken. Hierdoor draagt het systeem bij om menselijk letsel zoveel mogelijk te voorkomen en schade aan inboedel en panden door brand te beperken. Onze systemen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid.

Maar wat is een goed systeem? Een goed systeem detecteert niet alleen een brand, maar kan ook de ernst van de situatie in kaart brengen en alle betrokkenen op de hoogte brengen. Bewoners en personeel die zich dichtbij de brand bevinden kunnen op tijd gewaarschuwd en in veiligheid gebracht worden, terwijl aan de andere kant hulpverleners een duidelijk beeld krijgen van de calamiteit. Het systeem kan hen ondersteunen door te tonen waar de brand is, hoe groot de brand is en hoe de brand gesitueerd is. Deze informatie kan hen helpen de brand effectief en efficiënt te bestrijden en daarbij de schade zoveel mogelijk te beperken.

Oplossingen Branddetectie systemen

Lamson Security levert branddetectie systemen voor particulieren, maar ook voor grote en kleine organisaties. Het kan hierbij gaan om rookmelders, maar ook om een complete installatie.

Voordelen Branddetectie systemen

Onze technici hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, plaatsen en ontwerpen van branddetectie systemenvoor allerlei soorten organisaties. Deze expertise delen we ook graag met u zodat ook u en uw organisatie voordeel heeft van onze kennis.

Wilt u meer weten over Branddetectie systemen?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Volledige naam

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnummer

Cases

Case: Kraft Heinz te Elst

Bekijk deze case

Nottingham Park Estate converts to ANPR

Bekijk deze case

Apollo Vredestein

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink,

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons

Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Chat nu via WhatsApp
Copyright (c) 2020 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New