Header afbeelding

Case: Kraft Heinz te Elst

Lamson heeft een nieuw concept geleverd waarmee de toegangscontrole voor vrachtwagens geautomatiseerd is voor het bedrijfsterrein van Kraft Heinz in Elst. Voor deze klant heeft de ontwikkelafdeling van Lamson een Truckzuil ontwikkeld om de constante stroom aan vrachtwagens op een eenvoudige en klantvriendelijke manier te contoleren.

Case: Toegangscontrole

Bij aankomst moet de chauffeur stoppen voor een slagboom met daarnaast de truckzuil. Met behulp van de truckzuil voert de chauffeur zijn gegevens en bestemming in. De informatie op de zuil kan in 15 talen worden weergegeven om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Wanneer de chauffeur vervolgens akkoord gaat met het terrein regelement, wordt er automatisch een pas voor hem verstrekt en wordt de slagboom geopend.

Als de chauffeur na zijn lading te hebben gehaald of gelost het terrein wil verlaten, dan moet hij zijn pas bij de uitgang in een andere zuil stoppen waarmee de slagboom weer wordt geopend en hij het terrein kan verlaten.

Binnen het systeem wordt de chauffeur uitgeboekt en kan altijd na gegaan worden waar hij wanneer is geweest binnen het terrein. Hierdoor wordt de beveiliging van het bedrijfsterrein vergroot, terwijl dit geen extra oponthoud met zich mee brengt voor de chauffeur, sterker nog, door het automatiseren van het toegangsproces worden de wachttijden juist verkort.

Meer informatie: The Kraft Heinz Company

 

Meer informatie: Toegangscontrole

 


Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Lamson uw organisatie verder kan helpen? Neem contact op met één van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of stuur ons een bericht. Wij geven u geheel vrijblijvend advies en informatie.
Cases

Winkelcentrum Bisonspoor

Bekijk deze case

Del Monte parks conveniently with Nedap

Bekijk deze case

Case: Kraft Heinz te Elst

Bekijk deze case

Ik was niet op zoek naar een onderhoudspartij of installateur, maar naar een partner voor mijn toegang- en inbraaksysteem van Nedap. Deze partner heb ik gevonden in de firma Lamson.

  —   Rob Huisman, Museum Catharijneconvent

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons

Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Chat nu via WhatsApp
Copyright (c) 2020 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New