Header afbeelding

Winkelcentrum Bisonspoor

Al jaren is het winkelcentrum Bisonspoor uit Maarssenbroek gebruiker van het Nedap AEOS security management systeem. Om gebruik te kunnen maken van de huidige functionaliteiten van het systeem was er behoefte aan een upgrade van soft- en hardware van het bestaande systeem. Winkelcentrum Bisonspoor heeft gekozen voor de kennis en ervaring van Lamson om dit voor hen te realiseren.

Klantvraag

De vraag van Winkelcentrum Bisonspoor was om het bestaande systeem te moderniseren waarbij de IT infrastructuur, hardware en software werden gemoderniseerd. Concreet werd dit gedaan door een nieuwe server te plaatsen, controllers te vervangen en het systeem uit te breiden met controllers. Daarnaast is ook het netwerk gemoderniseerd door het vervangen van verouderde hubs door nieuwe switches.

Uitvoering

De eerste stap die is uitgevoerd is het vervangen van de oude server. Dit is gedaan door de database van de oude server veilig te stellen en te migreren naar de nieuwe server. Vervolgens hebben we dit nieuwe systeem uitgebreid en zorgvuldig getest. Nadat is vastgesteld dat alles goed functioneert, konden we een live-migratie uitvoeren door de oude server uit het netwerk te halen en de nieuwe te plaatsen zonder dat het AEOS security managementsysteem uitgeschakeld hoefde te worden. Alle 90 deuren die door AEOS worden aangestuurd, konden hierdoor blijven functioneren!

De komende 10 jaar is men verzekerd van een veilig systeem dat probleemloos toegang verleent tot ondernemers, huurders en klanten!

Vervolgens hebben we het netwerk geupgrade door de hubs te vervangen door moderne switches en de verouderde AEOS controllers te vervangen door nieuwe.

De laatste stap was de uitbreiding van het systeem door drie nieuwe controllers toe te voegen.

Klantvriendelijkheid en veiligheid

Door de migratie live uit te voeren heeft het winkelcentrum niet te maken gehad met beperkte toegangsmogelijkheden voor bezoekers, wat de klantvriendelijkheid van het winkelcentrum ten goede komt. Tevens heeft Winkelcentrum Bisonspoor nu beschikking over een up-to-date systeem dat beschikt over de nieuwste functionaliteit van het Nedap AEOS security management systeem. De komende 10 jaar is men verzekerd van een veilig systeem dat probleemloos toegang verleent en beveiliging beidt aan ondernemers, huurders en klanten.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Nedap AEOS Toegangscontrole of andere security oplossingen van Lamson? Neem dan vrijblijvend contact op met met een van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
  Cases

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  Ik was niet op zoek naar een onderhoudspartij of installateur, maar naar een partner voor mijn toegang- en inbraaksysteem van Nedap. Deze partner heb ik gevonden in de firma Lamson.

    —   Rob Huisman, Museum Catharijneconvent

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New