Header afbeelding

CCTV Systemen

Waarom CCTV Systemen?
CCTV-systemen, oftewel camerabeveiling, kunnen u helpen om uw bedrijf, winkel of woning veiliger te maken. De wetenschap dat mensen opgenomen worden door camera’s creëert een extra barrière door de wetenschap dat deze beelden later onderzocht kunnen worden. Dit voorkomt crimineel gedrag.

Daarnaast kunnen camera’s ook gebruikt worden om een situatie of gebied te kunnen controleren. Hierdoor kunnen delen van uw pand, of buitengebied gemonitord worden op ongewenst gedrag en kan hier handhaving op plaatsvinden.

Beveiligingscamera’s zijn ook uniek in de mogelijkheden die ze bieden. Ze bieden betere functionaliteiten dan standaard IP-camera’s doordat de beeldstromen comprimeren en klaarmaken voor directe opslag en/afspelen.

Mogelijkheden CCTV Systemen

Door gebruik te maken van web-based toepassingen kunt u zelfs op afstand dingen volgen of gewoon bekijken. Bij oproepen of alarmen kunt u in realtime kijken wat er gebeurd. Onze camerasystemen kunnen beelden opnemen en afspeelbaar maken in HD kwaliteit.

Het is mogelijk om meerdere camera’s aan te sluiten op 1 opname/weergave systeem. Heeft u bijvoorbeeld zes camera’s in gebruik, dan kunnen de beelden hiervan afzonderlijk of tegelijkertijd weergegeven worden waardoor het mogelijk is een overzicht te hebben van de totale situatie.

Voor onze oplossingen maken we gebruik van camera systemen en camera’s van onder andere Eocortex, UNV, Axis, en Milestone 

Lamson security is uw partner in het onderhouden, vervangen en plaatsen van CCTV systeem.

Wilt u meer weten over CCTV Systemen?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink,

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New