Header afbeelding

Inbraakdetectie systemen

Slimme inbraakdetectie systemen

Inbraakdetectie

Inbraakdetectie systemen zijn een waardevolle investering voor uw bedrijf. Een inbraak veroorzaakt naast extra werk ook een schadepost die vaak maar voor een gedeelte verzekerd is. Denkt u hierbij aan de dagwaarde van de gestolen waar of het eigen risico dat u moet dragen. Een goede inbraakbeveiliging kan deze kosten voor u voorkomen of beperken. Daarnaast kan een goed inbraakpreventie beleid bedrijfsrisico’s verlagen.

Voor het ontwerp en installatie van een inbraakdetectie systeem met een hoge graad van beveiliging dienen diverse vragen worden beantwoord. Wat zijn de functionele en technische eisen en wensen die een organisatie aan een inbraakinstallatie stelt? Lamson is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging.

Op welke wijze wordt een inbraakdetectie systeem effectief ingezet? Afhankelijk van uw situatie kunt u verschillende soorten inbraakbeveiliging toepassen. Denk hierbij aan bouwkundige of elektronische oplossingen. U kunt gebruik maken van toegangscontrolecamerabewaking of andere preventieve maatregelen. Deze zijn allemaal af te stemmen op uw specifieke behoeften en situatie. Wat voor beveiligingsmaatregelen u ook wilt treffen, inbraakdetectiesystemen van Lamson helpen u verder.

Lamson Security biedt de optimale oplossing

Lamson heeft in Nederland 75 jaar ervaring op het gebied van gebouw gebonden installaties. Onze security consultants adviseren onze klanten over de mogelijke opties voor de meest optimale oplossing. Hierbij wordt altijd het kostenaspect in acht genomen. Een optimaal anti inbraaksysteem moet minimaal voldoen aan de wettelijke eisen en normen. Deze normen geleden ook voor bekabelde alarmsystemen en voor een draadloze alarmsystemen.

Kwaliteit gegarandeerd

Voor een goede beveiliging is een alarmsysteem alleen niet voldoende. Lamson adviseert hierbij om te kijken naar een volledige sluitplan voor deuren en ramen. Zowel de buitenschil als de binnenschil is hierbij van belang. Kwalitatief goede sloten zijn essentieel voor een kwalitatief goed beveiliging van een bedrijfspand. Afhankelijk van de situatie en de potentiele dreiging adviseert Lamson twee of drie ster sloten te gebruiken. Deze sloten kunnen mechanisch maar ook elektrisch zijn. Daarnaast kunnen de elektrische sloten bekabeld of niet bekabeld zijn en dus op batterijen werken. Door te kiezen voor een optimale combinatie van inbraak systeem en de juiste sloten op basis van een goed doordacht sluitplan wordt de beveiligingskwaliteit voor anti-inbraak gegarandeerd.

Wilt u meer weten over Inbraakdetectie systemen?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  Ik was niet op zoek naar een onderhoudspartij of installateur, maar naar een partner voor mijn toegang- en inbraaksysteem van Nedap. Deze partner heb ik gevonden in de firma Lamson.

    —   Rob Huisman, Museum Catharijneconvent

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New