Header afbeelding

Online Locker Verhuur

LAMSON Online Locker Verhuur

Online Locker Verhuur

Universiteiten, scholen en opleidingscentra bieden studenten de mogelijkheid persoonlijke bezittingen in een locker op te bergen. Terwijl het aantal studenten en daarmee ook het aantal lockers toenemen, groeit ook het aantal benodigde uren voor correct lockerbeheer. Dit kan nog verder oplopen als er een verhuurvergoeding wordt gevraagd van de leerlingen. Het Online Locker Verhuur (OLV) portaal van Lamson automatiseert dit proces waardoor flexibiliteit en gemak ontstaat voor student en beheerder. Na inlog op het OLV selecteert de student de gewenste huurperiode en maakt een keuze uit de beschikbare lockers. Na online betaling (bijvoorbeeld via I-Deal) wordt de student definitief geautoriseerd voor de gekozen locker. Het OLV vergemakkelijkt het huren van een locker voor uw student maar bespaart bovenal op uw kostbare personeelskosten.

Hoe werkt de Online Locker Verhuur

 1. De student logt in op het Online Locker Verhuur portaal.
 2. De student selecteert de gewenste verhuurperiode.
 3. De student maakt een keuze uit de beschikbare lockers.
 4. De student kiest een betaalmethode en betaalt.
 5. De student is nu geautoriseerd voor de gekozen locker.
 6. Na afloop van de verhuurperiode is de locker niet meer toegankelijk voor de student.

Voordelen Online Locker Verhuur

Het LAMSON Online Locker Verhuurportaal automatiseert het toewijzen van een locker aan uw studenten, evenals het betaalproces. Uw voordelen op een rij:

 • Het verhoogt uw serviceniveau aan uw studenten. Geen wachtrijen meer aan het begin van het schooljaar. Uw student kan thuis of op school inloggen en een locker online reserveren. De student hoeft zich niet meer te melden bij de receptie.
 • Het bespaart personeelskosten. Er is geen personeel meer nodig om de studenten een locker toe te wijzen. Ook vindt het betaalproces plaats zonder tussenkomst van menselijk handelen.
 • Volledig geïntegreerd met het Nedap AEOS security management systeem. Door de integratie kan een organisatie naast de lockerfunctionaliteiten ook volledig gebruik maken van alle functio- naliteit die Nedap AEOS biedt.

Overige producttoepassingen

Desgewenst kan het Online Locker Verhuurportaal uitgebreid worden met de volgende opties:

 • Lockerhuur opzeggen: Verlaat uw student voortijdig de opleiding? Wil uw student niet langer een locker huren? Ook het afmelden kan via het Online Locker Verhuurportaal. De autorisatie van de student voor de gehuurde locker wordt dan verwijderd. Afhankelijk van uw wens is het mogelijk een deel van de vooraf betaalde huur aan de student over te maken.
 • Triggers bij inbraak Het lockermanagementsysteem registreert inbraak in een locker, u kunt een alarm- melding ontvangen via het systeem en/of via de mail. Tevens kan een camera worden getriggerd om het voorval vast te leggen.

Wilt u meer weten over Online Locker Verhuur?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink,

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New