Header afbeelding

Systeem Integratie

Beveiligingsoplossingen

Lamson Group streeft ernaar een hoge toegevoegde waarde te leveren in beveiligingsoplossingen, met name op het gebied van toegangsverlening. Lamson is gespecialiseerd in het invullen van het gat tussen de standaard (beveiligings-) software en volledige maatwerk oplossingen voor gebruikers in verschillende bedrijfstakken.

Lamson ontwikkelt, programmeert en onderhoudt software oplossingen in eigen beheer met eigen mensen voor onze eindgebruikers. Lamson ontwikkelt software applicaties en koppelingen met name gericht op het AEOS beveiligingsplatform van Nedap. Lamson is een Nedap Expert Partner en maakt voor de oplossingen op het gebied van beveiliging en toegang gebruikt van de AEOS technologie. Ook ontwikkelen wij in opdracht van- en in overleg met Nedap oplossingen voor AEOS zoals bijvoorbeeld een telefoon app voor het bedienen van lockers en deuren.

Samenwerking opdrachtgevers

Wij zijn als geen ander in staat om samen met onze opdrachtgevers de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en deze te doorgronden. Met deze kennis beoordelen we welke zaken in dit proces in aanmerking komen voor automatisering en ontwikkelen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de gewenste oplossing.

Deze oplossingen kunnen bestaan uit het slim inrichten van de standaard applicatie, maar kunnen ook bestaan uit het ontwikkelen van koppelingen, integraties en aanvullende applicaties. Het doel hiervan is ten alle tijden om de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers zodanig te stroomlijnen dat deze bijdragen en efficiëntie en rendement verhogend zijn.

Op het gebied van toegangsbeheer en controle hebben we vele integraties en koppelingen en applicaties gemaakt om met het Nedap AEOS platform samen te kunnen functioneren:
Voorbeelden hiervan zijn: 

 • Bezoekers aanmeld applicaties
 • Toegangsbeheer van contractors
 • Toegangsapp voor deuren en lockers
 • Chauffeurs aanmeld applicatie voor vrachtwagens
 • Locker verhuur applicatie.

Lamson gaat graag met u in gesprek om samen met u te onderzoeken waar uw bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kan worden door het toepassen van automatiseringsoplossingen.

Wilt u meer weten over Systeem Integratie?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  Ik was niet op zoek naar een onderhoudspartij of installateur, maar naar een partner voor mijn toegang- en inbraaksysteem van Nedap. Deze partner heb ik gevonden in de firma Lamson.

    —   Rob Huisman, Museum Catharijneconvent

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New