Header afbeelding

Voertuig detectie

Voertuig detectie

Wireless sensoren in de grond detecteren real-time een voertuig op een parkeerplaats. Hierdoor kunnen vrije plekken voor bestuurders worden aangegeven en kan er voor de beheerder statistieken van het gebruik van parkeerplekken worden gegenereerd.

De slimme manier van parkeren

De kern van het parkeersysteem bestaat uit draadloze sensoren die alle parkeerplaatsen controleren. Zowel de status van de parkeerplek en de duur van de bezetting worden bewaakt. Deze informatie wordt ter beschikking gesteld welke kan worden gebruikt om de werking van het systeem te controleren en om het systeem eenvoudig te integreren met systemen van derden.

Voordelen exploitanten en gebruikers

In de afgelopen jaren is de business case voor dit systeem is bewezen. Steden, luchthavens en andere omgevingen zullen de afname van de verkeersstroom ervaren door de vermindering van zoekverkeer. In een gemiddelde stad bestaat ongeveer 30% van al het verkeer uit automobilisten die naar een ​​lege parkeerplaats zoeken. Door deze mensen te helpen om een parkeerplek te vinden heeft een positief effect op de doorstroming en de tevredenheid van de bezoeker. Het zal ook bijdragen aan de vermindering van uitstoot van uitlaatgassen.

Het parkeersysteem zal ook helpen bij een betere en snellere benutting van uw parkeervoorzieningen, waardoor onnodige investeringen in extra parkeerfaciliteiten voorkomen worden. Parkeerovertredingen kunnen worden gedetecteerd en er kan efficiënt en effectief worden gehandhaafd.

Wilt u meer weten over Indentification systems?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


  Cases

  Museum Catharijneconvent

  Bekijk deze case

  Nuborgh College

  Bekijk deze case

  Winkelcentrum Bisonspoor

  Bekijk deze case

  Ik was niet op zoek naar een onderhoudspartij of installateur, maar naar een partner voor mijn toegang- en inbraaksysteem van Nedap. Deze partner heb ik gevonden in de firma Lamson.

    —   Rob Huisman, Museum Catharijneconvent

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons

  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Chat nu via WhatsApp
  Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
  Realisatie: Branding New