Header afbeelding

Voertuig detectie

Voertuig detectie

Wireless sensoren in de grond detecteren real-time een voertuig op een parkeerplaats. Hierdoor kunnen vrije plekken voor bestuurders worden aangegeven en kan er voor de beheerder statistieken van het gebruik van parkeerplekken worden gegenereerd.

De slimme manier van parkeren

De kern van het parkeersysteem bestaat uit draadloze sensoren die alle parkeerplaatsen controleren. Zowel de status van de parkeerplek en de duur van de bezetting worden bewaakt. Deze informatie wordt ter beschikking gesteld welke kan worden gebruikt om de werking van het systeem te controleren en om het systeem eenvoudig te integreren met systemen van derden.

Voordelen exploitanten en gebruikers

In de afgelopen jaren is de business case voor dit systeem is bewezen. Steden, luchthavens en andere omgevingen zullen de afname van de verkeersstroom ervaren door de vermindering van zoekverkeer. In een gemiddelde stad bestaat ongeveer 30% van al het verkeer uit automobilisten die naar een ​​lege parkeerplaats zoeken. Door deze mensen te helpen om een parkeerplek te vinden heeft een positief effect op de doorstroming en de tevredenheid van de bezoeker. Het zal ook bijdragen aan de vermindering van uitstoot van uitlaatgassen.

Het parkeersysteem zal ook helpen bij een betere en snellere benutting van uw parkeervoorzieningen, waardoor onnodige investeringen in extra parkeerfaciliteiten voorkomen worden. Parkeerovertredingen kunnen worden gedetecteerd en er kan efficiënt en effectief worden gehandhaafd.

Wilt u meer weten over Indentification systems?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Cases

DEL MONTE PARKS CONVENIENTLY WITH NEDAP

Lees verder →

Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

Lees verder →

Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink,

Copyright (c) 2019 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New