Lamson Security

Access AtWork® Cloud-native Toegangscontrole

Als gezond bedrijf ben je voortdurend in beweging. Je groeit, verhuist, opent nieuwe vestigen, verwelkomt nieuw personeel en/of neemt afscheid van anderen. Om je heen zie je allerlei nieuws op het gebied van toegangscontrole verschijnen, maar jouw systeem wordt steeds lastiger te managen. Wat als je kon overstappen op toegangscontrole die niet alleen de overstap snel en soepel maakt, maar ook met jou mee evolueert? En die ook nog je IT team ontlast?

Access AtWork®: Flexibel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar

 • Geniet van gemak – Access AtWork® maakt beheer van toegangscontrole gemakkelijk. Het systeem doet het werk, maar jij houdt maximaal zicht en controle.
 • Spring makkelijk over – Het slimme autorisatiemodel is zo ingericht dat je sneller dan ooit toegangsrechten kunt instellen en beheren.
 • Maak je nooit meer zorgen over updates –Access AtWork® draait in de cloud. Dus nooit meer zorgen over updates. En jij bepaalt wie er waar en wanneer toegang hebben. In principe kan het overal en anytime.
 • Koppel je bestaande hardware – Het systeem wordt geleverd met Nedap deurcontrollers die met jullie bestaande readers en sloten werken.
 • Bespaar op je IT kosten – Je hoeft niet meer zelf de IT infrastructuur te bouwen en te onderhouden. In plaats daarvan betaal je een maandelijks bedrag voor onderhoud en updates.
 • Vertrouw op 45 jaar ervaring – Nedap heeft al 45 jaar ervaring met high-end toegangscontrole, veilige data-opslag en AVG-proof beveiliging.

Zo werkt het

 1. Op de afgesproken tijd komen we de hardware installeren.
 2. Wij zorgen dat alle hardware geconfigureerd is.
 3. We regelen toegang tot de software. In principe kun je die software vanuit iedere browser gebruiken.
 4. De software is heel intuïtief ingericht, dus makkelijk te gebruiken. Heb je toch training en/of hulp nodig, dan verzorgen we dat met plezier.
 5. Voor je het weet, heb je alles naar wens ingesteld en kun je uitzien naar jarenlang gebruiksgemak en een veilig gevoel.
Man die arm met smartwatch bij kaartlezer houdt om toegang tot ruimte te krijgen.

We denken graag met je mee en staan bekend om onze pragmatische insteek.

Wil je meer weten over Access AtWork®?

Zo levert het jou voordeel op

Met Acces AtWork® kun je rekenen op jarenlang gebruiksgemak.

 • Doordat het systeem in de Cloud draait, hoef je je geen zorgen te maken over updates en heb je altijd de meest recent beschikbaar gekomen technieken tot je beschikking.
 • Door toegangsrechten per team toe te kennen, bespaar je tijd en verminder je de kans op fouten
 • Door ruimtes in plaats van deuren te beveiligen weet je zeker dat je nooit meer een deur mist. Bovendien scheelt het handelingen bij wijzigen van toegangsrechten.

Ben je installateur?

We werken al met diverse installateurs samen via ons Nedap – Lamson Installatiepartner programma.

 • We trainen en begeleiden je.
 • Je kunt via ons alle hardware bestellen, uiteraard tegen een aantrekkelijke korting.
 • We kunnen de hardware volledig voorgeconfigureerd leveren zodat je het plug & play kunt installeren.
 • Heb je een grote aanbesteding? Dan adviseren en ondersteunen we je daar met alle plezier bij.  

Interesse in een demo?

Er gaat tenslotte niets boven het systeem live ervaren. Stuur ons gelijk een e-mail of bel ons gewoon. We adviseren je met plezier!

Nog niet helemaal klaar voor een afspraak?

Lees alles later nog een keer rustig door

© 2024 Lamson Security