Lamson Security

Systeemintegratie

Lamson Security Systems streeft ernaar een hoge toegevoegde waarde te leveren in beveiligingsoplossingen, met name op het gebied van toegangsverlening. Lamson is gespecialiseerd in het invullen van het gat tussen de standaard (beveiligings-) software en volledige maatwerk oplossingen voor gebruikers in verschillende bedrijfstakken.

Lamson ontwikkelt, programmeert en onderhoudt software oplossingen in eigen beheer met eigen mensen voor onze eindgebruikers. Lamson is Nedap Alliance Partner en maakt voor de oplossingen op het gebied van beveiliging en toegang over het algemeen gebruik van het Nedap AEOS Security Management platform. Daarnaast maken wij bij voorkeur gebruik van het Milestone video management platform en (draadloze) sluitsystemen van Uhlmann & Zacher. Maar kunnen ook met uw bestaande systemen overweg.

Wij zijn als geen ander in staat om samen met onze opdrachtgevers de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en deze te doorgronden. Met deze kennis beoordelen we welke zaken in dit proces in aanmerking komen voor automatisering en ontwikkelen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de gewenste oplossing.

Deze oplossingen kunnen bestaan uit het slim inrichten van de standaard applicatie, maar kunnen ook bestaan uit het ontwikkelen van koppelingen, integraties en aanvullende applicaties.
Het doel hiervan is te allen tijde om de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers zodanig te stroomlijnen dat deze bijdragen aan het vergroten van efficiëntie en rendement verhogend zijn.

Lamson gaat graag met u in gesprek om samen met u te onderzoeken waar uw bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kan worden door het toepassen van automatiseringsoplossingen.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over systeem integratie?

© 2024 Lamson Security