Lamson Security

Lockermanagement

Met de veranderende arbeidsmarkt is er een tendens ingezet naar een flexibeler gebruik van de beschikbare werkplekken binnen bedrijven, en hiermee een vraag om dit op een juiste manier te faciliteren.

Lockers en de bijbehorende managementomgeving bieden u een oplossing om invulling te geven aan mogelijkheden om persoonlijke spullen op te bergen . Ook kunt u met het lockermanagementsysteem archief of BHV kasten beveiligen die alleen door een geselecteerde groep gebruikt mag worden.

Lamson Security Systems ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt Nedap AEOS Lockermanagement systemen. Dit systeem is naadloos geïntegreerd in het Nedap AEOS security management platform.

Het systeem biedt u een lockersysteem waarbij de lockers vast, flexibel of als groepslocker uitgegeven kunnen worden, en deze functie kan via de management software vrij toegekend en veranderd worden. 

De bediening van de lockers kan doormiddel van een pas of tags, maar ook via de door Lamson Security Systems ontwikkelde lockerapp.

Ook bieden wij u een aanvullend lockerverhuur en reserveringssysteem via ons eigen Xenia hospitality platform.

Het Nedap Lockersluitsysteem is daarnaast uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals bij Wellness Centers, zwembaden en kleedkamers

Wij kunnen u volledige lockeroplossing leveren waarin ons sluitsysteem optimaal is geïntegreerd. Wij doen dit in samenwerking met uw lockerbouwer of met onze Lockerpartner Rasterr.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over lockermanagement?

© 2024 Lamson Security