Header afbeelding

Lockermanagement met Nedap LoXS

Lockermanagement met Nedap LoXS

Lockermanagement of lockerbeheer is groeiende. Veel bedrijven en instanties maken gebruik van lockers en lockerkasten om persoonlijke spullen veilig op te bergen, ook wel kluisjes genoemd. Veel scholen maken gebruik van schoolkluisjes of garderobekasten. Het lockerbeheersysteem kan bijvoorbeeld van NedapVecos of Keyprocessor zijn. Maar ook grote kantoren maken voor “het nieuwe werken” gebruik van een lockerbeheersoftware al dan niet gekoppeld aan een toegangsbeheersysteem. Ook maakt de industrie vaak gebruik van industriële lockers.

En hoewel de kwaliteit en uitstraling van de locker kast belangrijk is, neemt het beheer en de functionaliteiten die de beheersoftware biedt een steeds belangrijker plek in. Lockermanagement software moet de juiste functionaliteiten bevatten, maar ook flexibel en tegelijkertijd gebruikersvriendelijk zijn. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke toegangscontrole-app kan eenvoudig en mobiel toegang worden verleend tot deuren, kasten en lockers.

Met het lockermanagementsysteem van de toonaangevende Nederlandse fabrikant Nedap is Lamson in staat u het bovenstaande te bieden. We zijn er daarom ook trots op Nedap gecertificeerd te zijn! Tevens zijn wij Advanced Partner voor Nedap Security oplossingen.

Wij werken nauw samen met diverse interieur– en lockerbouwers en zijn daarom in staat u een oplossing te bieden die aan al uw wensen voldoet. We houden hierbij rekening met de uitvoering van de lockerkasten zelf, de geïntegreerde elektronische sloten, de bedieningsterminals en de bovenliggende software. Lamson levert onder andere schoollockersindustriële lockers en ziekenhuislockers. Lamson onderscheidt zichzelf van andere leveranciers door het, indien gewenst, kunnen koppelen van het Nedap lockermanagement aan uw bestaande toegangscontrole systeem. In de loop der jaren zijn vele grote lockerprojecten opgeleverd in diverse branches.

Lamson Group is Nedap Advanced Partner!

Docudistri Invoer

Nedap LoXS

Lamson is leverancier van het Nedap LoXS Lockermanagement systeem. Hiermee beheert u centraal en zonder zorgen alle lockers binnen uw panden. Het systeem is onder meer geschikt voor lockerspostvakkenladeskastdeuren en soms zelfs een kluisdeuren!
Het lockermanagement systeem ondersteunt het nieuwe werken. Omdat personeel steeds vaker hun eigen werkplek kan kiezen, is er ook behoefte aan flexibele opslag van eigendommen. Het Nedap LoXS lockermanagementsysteem voorziet in deze behoefte.

Hoe werkt het Nedap LoXS Lockermanagement systeem?

Een rood/groen LED toont in 1 oogopslag welke lockers er beschikbaar zijn. Medewerkers kunnen vervolgens op een eenvoudige wijze een locker kiezen, openen of sluiten door hun pas voor het lockerdeurtje of de centrale terminal aan te bieden.

Door lockers dynamisch te beheren heeft u niet voor elke medewerker een aparte locker nodig, wat zorgt voor een efficiënte bezetting. U kunt zelf bepalen iemand een vaste locker toe te wijzen, als dat nodig is. Ook kunt u instellen dat een medewerker geen locker kan claimen als deze nog een andere locker in gebruik heeft.

Wilt u meer weten over Lockermanagement met Nedap LoXS?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Docudistri Uitgifte

Nedap AEOS

Met de Nedap AEOS software tilt u het Lockermanagement systeem naar nog hoger niveau. Per medewerker kunt u tot in detail bepalen welke toegangsrechten worden toegekend. Denk daarbij aan hoe lang een locker door iemand mag worden gebruikt, maar ook op welke locatie of verdieping een locker mag worden geclaimd. U kunt zelfs een groep gebruikers toegang verschaffen tot een bepaalde lockerdeur of kast. Zo verschaft u bijvoorbeeld alleen de verkoopmedewerkers toegang tot het opgeslagen marketingmateriaal of uw administratie tot bepaalde dossiers. Uiteraard kunnen de rechten van de beheerders worden aangepast. Een uitgebreide log-/gebruikershistorie behoort tot de functionaliteiten.

Wilt u meer weten over Lockermanagement met Nedap AEOS?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Lockerverhuurapplicatie

LAMSON heeft een lockerverhuurapplicatie ontwikkeld

Lamson heeft een software applicatie ontwikkelt waarmee bijvoorbeeld onderwijsinstellingen online hun beschikbare lockers kunnen verhuren aan studenten. De applicatie voorziet in de betaling en administratie van een gehuurde locker. Daarnaast kan afhankelijk van bijvoorbeeld het studentnummer alleen gekozen worden uit een locker welke bij de desbetreffende faculteit geplaatst is. Met de verhuurapplicatie wordt de handmatige toewijzing en betaling van studentenlockers volledig geautomatiseerd. Indien de verhuurtermijn is afgelopen heeft de student automatisch geen toegang meer tot de locker.

Meer weten over Nedap LoXS en/of Nedap AEOS?

Graag kijken we met u samen hoe Lockermanagement in uw organisatie ingezet kan worden.Tags:

Cases

Nuborgh College

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink,

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons

Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Chat nu via WhatsApp
Copyright (c) 2023 Lamson Security Systems
Realisatie: Branding New