Lamson Security

Lockers Nedap AEOS Management

Nedap Security Management introduceert AEOS Locker Management, een oplossing voor lockerbeheer als antwoord op de groeiende vraag naar veilige en flexibele opslagruimte, gedreven door de nieuwe bedrijfsomgeving, Werken 2.0. Met de huidige combinatie die de oplossing biedt, van beveiligingsfunctionaliteit, met lockerbeheer én toegangscontrole, onderscheidt het AEOS Management systeem zich.

Groeiende behoefte aan flexibele opslag

Steeds meer personen werken hybride en op variabele tijden. Dit maakt dat de behoefte aan veilige en flexibele opslagruimte groeit. Lockers zijn voor veel organisaties daarom een essentiële en waardevolle investering. Het intelligente AEOS Locker Management systeem werkt flexibel en intuïtief en kan bovendien een onbeperkt aantal en grote verscheidenheid aan lockers beveiligen.

Maar ook grote kantoren maken voor “Werken 2.0” gebruik van een lockerbeheersoftware al dan niet gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem. Ook maakt de industrie vaak gebruik van industriële lockers.

Eén systeem, diverse toegangsmogelijkheden

AEOS Locker Management is een integraal onderdeel van het AEOS-platform, een gerenommeerd toegangscontrole systeem dat wereldwijd wordt gebruikt door vele bedrijven. Door gebruik te maken van een gecentraliseerd systeem wordt het beheer van de toegang tot deuren en lockers gestroomlijnd.

Het vernieuwde lockersysteem biedt diverse mogelijkheden voor lockers in omgevingen variërend van kantoren, scholen, ziekenhuizen, sportscholen, wellnessresorts en meer. Zo kan een locker toegewezen worden aan één specifiek persoon, maar ook aan meerdere geautoriseerde personen wanneer het om gedeeld bezit gaat.

De lockers worden gemakkelijk geclaimd en vrijgegeven met een badge, mobiele telefoon, QR-code.

Lamson security heeft als toevoeging op het AEOS Lockersysteem een eigen Locker app ontwikkeld.

Met de locker app kan door de gebruiker een lockers geclaimd en geopend worden. 

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over Lockers Nedap AEOS Management?

© 2024 Lamson Security