Lamson Security

Slimme software oplossingen

Met onze slimme software oplossingen helpen wij u om het beheer, gebruik en gemak van uw (beveiligings-) systemen te optimaliseren. Met onze oplossingen bieden wij u meer comfort en controle over de systemen, zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid.

Een voorbeeld van een slimme oplossing is het door ons ontwikkelde hospitality platform Xenia waarin modulair oplossingen worden geboden voor onder andere visitor management, contractor management, gate control, lockers reserveren en/of verhuren en parkeerbeheer.

Ook hebben wij in-house ontwikkelde (Android en IOS) telefoon APP’s met beheerplatformen voor (Nedap) Locker gebruik en mobiele toegang.

Om u bij eventuele beheers vraagstukken van uw Nedap AEOS omgeving te kunnen ondersteunen kunnen wij u helpen met onze dienstverlening. Hieronder valt bijvoorbeeld een “AEOS-as-a-Service” oplossing, waarbij wij u systeem “in-the-cloud” brengen en deze functioneel en indien gewenst operationeel hosten.

Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u te onderzoeken waar uw bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kan worden door het toepassen van onze slimme software oplossingen.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over onze slimme software oplossingen?

© 2024 Lamson Security