Lamson Security

Maatwerk Software oplossingen

Lamson Security Systems is als geen ander in staat om samen met u uw beveiligingsbehoefte te analyseren en de onderliggende bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te bepalen waar er doormiddel van automatisering een verhoging van rendement en efficiëntie kan worden verkregen.

De basis van onze oplossingen is het AEOS security management software pakket van Nedap. Het krachtige software pakket is web-based en gebaseerd op intelligente netwerktechnologie. Door de toepassing van open standaarden is het mogelijk om bestaande security soft- en hardware te integreren.

Onze consultants kunnen u helpen de wensen en eisen in kaart te brengen en u zo in de gelegenheid stellen om uw effectiviteit en efficiëntie te vergroten, en daarbij uw onderliggende systemen optimaal te benutten.

Al onze additionele software oplossingen worden in-house gemaakt en onderhouden. Wij bieden “on-premise” en “in-the-cloud” oplossingen. 

Wij baseren onze maatwerkoplossing zoveel mogelijk op onze platformen zoals Xenia en onze mobile APP omgeving. Hierdoor is uw maatwerkoplossing vrijwel altijd gebaseerd op “proven technology”.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over maatwerk software?

© 2024 Lamson Security