Lamson Security

Met welke leverancier doet u het liefst zaken?

Het blad Security Management heeft onlangs een onderzoek gehouden onder hun lezers en bezoekers naar de vraag “met welke leverancier doet u het liefst zaken?”

Bij de categorie Toegangscontrole werd Nedap als nummer 1 gekozen.

Toegangscontrole

Moderne fysieke toegangscontrolesystemen maken gebruik van IP-technologie, zijn onderdeel van een bedrijfsnetwerk, zijn aangesloten op een centrale database, en maken gebruik van draadloze communicatie. Ze zijn daardoor een integraal onderdeel van de IT-architectuur van een organisatie. Met de komst van deze IP gebaseerde systemen kent beveiliging niet langer alleen een fysieke component, maar ook een logische. En dit brengt nieuwe uitdagingen voor de securitymanager met zich mee, 70% houdt zich bezig met de inkoop hiervan.

Top:

  1. Nedap
  2. Paxton
  3. Assa Abloy
  4. Aras Security
  5. Boon Edam
  6. DormaKaba
  7. Stanley Security
  8. Heras
  9. Lagarde
  10. Chubb Firesafety & Security

Challengers:

  1. Transquest
  2. EAL
  3. Honeywell
  4. Syntegro
  5. Automatic Signal
  6. Iolan
  7. Keyprocessor
  8. GET

Lamson is als Nedap Expert partner als geen ander in staat om dit preferent Toegangscontrole systeem te voorzien van extra toegevoegde waarde.

Graag gaan we met u in gesprek om te laten zien hoe dit hoog gewaardeerde toegangscontrole systeem, samen met de innovatieve oplossingen van Lamson uw bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kan maken.

Lees het gehele onderzoek hier: Klik hier

© 2024 Lamson Security