Lamson Security

Lamson Security optimaliseert Pleyade’s toegangscontrole.

Lamson Security Systems optimaliseert Pleyade’s toegangscontrole met Nedap AEOS en realiseert optimale ontzorging via een hosted oplossing.ane

Bij Lamson Security Systems geloven we in het bieden van veiligheid zonder compromissen. Onze recente samenwerking met Pleyade, een vooraanstaande zorginstelling, illustreert perfect hoe we deze belofte waarmaken. In deze klantcase delen we graag hoe we Pleyade hebben ondersteund bij het implementeren van Nedap AEOS Toegangscontrole en deze volledig voor hen beheren in ons eigen datacenter.

Over Pleyade

Pleyade is een vooraanstaande zorginstelling die hoogwaardige zorg- en welzijnsdiensten biedt aan ouderen in de regio Arnhem. Met een sterk accent op kwaliteit, comfort en veiligheid heeft Pleyade een uitstekende reputatie in de zorgsector opgebouwd. Hun inzet voor een veilige en gastvrije omgeving voor bewoners en medewerkers is prijzenswaardig.

De Uitdaging

Pleyade zocht naar een geavanceerd toegangscontrolesysteem om de veiligheid en beveiliging van hun faciliteiten en bewoners te versterken. Ze hadden behoefte aan een oplossing die niet alleen voldeed aan de hoogste beveiligingseisen, maar ook flexibel genoeg was om te kunnen meegroeien met hun veranderende behoeften. Bovendien zochten ze naar een partner die niet alleen de implementatie kon verzorgen, maar ook het functionele en operationele beheer van de applicatie kon overnemen.

Onze Oplossing

Na een grondige analyse van de behoeften van Pleyade hebben we voorgesteld om het toegangscontrole vraagstuk in te vullen met Nedap AEOS Toegangscontrole waarbij we gebruik maken van online en draadloos online sluitsystemen. Daarnaast om de organisatie zo optimaal mogelijk te ontzorgen het operationeel en functioneel beheer van de applicatie te realiseren via een cloudoplossing via ons eigen ultramoderne datacenter. Deze oplossing bood niet alleen een hoog beveiligingsniveau maar zorgde ook voor schaalbaarheid en eenvoudig beheer.

Functioneel en Operationeel Beheer

Een van de belangrijkste voordelen van onze samenwerking is dat wij nu het functionele en operationele beheer van de Nedap AEOS Toegangscontrole verzorgen. Dit betekent dat Pleyade zich kan concentreren op hun kerntaken, terwijl wij het onderhoud, de updates en het dagelijkse beheer van het systeem op ons nemen. Hierdoor kunnen zij altijd vertrouwen op een soepele werking van hun toegangscontrolesysteem zonder zich zorgen te maken over technische details.

Resultaten

Dankzij onze samenwerking heeft Pleyade nu een geavanceerd toegangscontrolesysteem dat voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Ze hebben volledige controle over wie toegang heeft tot hun faciliteiten en kunnen snel reageren op veranderende behoeften. Door het functionele en operationele beheer aan ons over te laten, kunnen ze zich richten op het bieden van hoogwaardige zorg.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creƫren van een veilige en gastvrije omgeving voor Pleyade en kijken uit naar een voortdurende en succesvolle samenwerking.

Bent u ook op zoek naar geavanceerde toegangscontroleoplossingen en professioneel beheer? Neem dan contact op met Lamson Security Systems en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen met een veilige en efficiƫnte werkomgeving.

© 2024 Lamson Security