Lamson Security

FireSafety & Security Event 2024 – Zien we je daar?

Lamson Security Systems en Nedap Security Management hebben de handen ineen geslagen en hebben een stand op de gezelligste plek van het FireSafety & Security Event 2024 veilig weten te stellen.

Waar en wanneer vind het FireSafety & Security Event plaats?

Waar?

Stand B.35 (direct tegenover de Hollandse Hoek) in de bruisende Brabanthallen in Den Bosch

Wanneer?

Op 10 en 11 april.

Zet het in je agenda, want dit wil je niet missen!

Het FireSafety & Security Event is niet zomaar een beurs

Dit is namelijk niet zomaar een beurs. Dit is HÉT event voor iedereen die maar iets met brandveiligheid en beveiliging te maken heeft en bovendien:

🗝 de nieuwste (digitale) technieken wil ontsluiten;

🗝 toegang wil tot de meest recente kennis;

🗝 en wil inzoomen op een goede combinatie van zakelijk netwerken en ouderwetse gezelligheid.

Dus: Of je nu op zoek bent naar de nieuwste innovaties, live demonstraties wilt bijwonen of gewoon wilt netwerken met de beslissers en uitvoerders in beveiligend Nederland – dit event heeft het allemaal. En meer! 🌟

Kom goed voorbereid

Kom goed voorbereid, en zet een bezoek aan Stand B.35 beslist op je lijstje. De security experts van Lamson Security Systems en Nedap Security Management staan daar klaar om met je van gedachte te wisselen, bijvoorbeeld:

🤝 om een mogelijke use case te bespreken;

🤝 om te zien hoe Nedap Security Management in samenwerking met Lamson Security Systems de toekomst van beveiliging vormgeeft;

🤝 om te ontdekken hoe jij als beveiligingsbedrijf Nedap beveiligingsoplossingen kunt verkopen, installeren en/of onderhouden zonder Nedap Channel Partner te hoeven zijn.

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn dat we voldoende tijd en aandacht voor je hebben, maak dan even een afspraak. Stuur dan Fedor van den Berg of Jimmy Chakawri een berichtje op LinkedIn, of stuur een mailtje naar sales@lamson-security.nl.

Toegang tot het FireSafety & Security Event is gratis, maar de hoeveelheid beschikbare tickets is niet onbeperkt. Grijp dus niet naast je ticket, maar gebruik deze link om gelijk je badge te claimen.👇

Claim hier je gratis persoonlijke badge!

Zo heb je ook ruim voldoende tijd om je voor te bereiden en het maximale uit deze twee lentedagen te halen. Zien we je daar?

© 2024 Lamson Security