Lamson Security

Winkelcentrum Bisonspoor kiest opnieuw voor Lamson Security Systems

๐ŸŽ‰ Mooi nieuws: Het management van Winkelcentrum Bisonspoor ๐Ÿ›๏ธ heeft besloten het Nedap toegangscontrolesysteem een flinke upgrade te geven. De huidige Nedap Classic hardware wordt vervangen door state-of-the-art Nedap Blue hardware ๐Ÿ†• en de Nedap EAOS software krijgt een update naar de meest recente versie. En het allermooiste: Het management heeft hiervoor opnieuw voor Lamson Security Systems ๐Ÿ” gekozen.

Nedap Blue & Nedap AEOS

Winkelcentrum Bisonspoor is een eigentijds overdekt winkelcentrum in het centrum van Maarssen. Het winkelcentrum maakt al jaren gebruik van Nedap AEOS. Hiermee kan het management niet alleen de toegang van de winkeliers en hun personeel beheren, maar ook die van de bewoners van de woontorens ๐Ÿข en de chauffeurs die naar de laad- en losplaatsen moeten.

Na jaren trouwe dienst is het huidige systeem aan een upgrade toe. Op dit moment wordt het winkelcentrum volledig gerenoveerd ๐Ÿ› ๏ธ. Daarnaast wordt het uitgebreid met onder meer extra winkels en diverse gezondheidsdiensten. Met het upgraden van het toegangscontrolesysteem is ook de beveiliging weer klaar voor de toekomst ๐Ÿ”’.

Lamson Security Systems heeft het huidige systeem in 2016 geรฏnstalleerd. De migratie van het toegangscontrolesysteem van Winkelcentrum Bisonspoor. wordt uitgevoerd in samenwerking met de huisinstallateur van het winkelcentrum: De Rijk & Van Dorp Electrotechniek โšก.

© 2024 Lamson Security