Lamson Security

Inbraaksignaleringssystemen

Inbraaksignaleringssystemen zijn een waardevolle investering voor uw bedrijf. Een inbraak veroorzaakt naast extra werk ook een schadepost die vaak maar voor een gedeelte verzekerd is. Denkt u hierbij aan de dagwaarde van de gestolen waar of het eigen risico dat u moet dragen. Een goede Inbraaksignaleringssysteem kan deze kosten voor u voorkomen of beperken. Daarnaast kan een goed inbraakpreventie beleid bedrijfsrisico’s verlagen.

Voor het ontwerp en installatie van een Inbraaksignaleringssysteem systeem met een hoge graad van beveiliging dienen diverse vragen worden beantwoord. Wat zijn de functionele en technische eisen en wensen die een organisatie aan een inbraakinstallatie stelt? Lamson is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging.

Op welke wijze wordt een Inbraaksignaleringssysteem systeem effectief ingezet? Afhankelijk van uw situatie kunt u verschillende soorten Inbraaksignaleringssysteem toepassen. Denk hierbij aan bouwkundige of elektronische oplossingen. U kunt gebruik maken van toegangscontrole, video-observatiesysteem of andere preventieve maatregelen. Deze zijn allemaal af te stemmen op uw specifieke behoeften en situatie.

Een optimaal inbraaksignaleringssysteem moet minimaal voldoen aan de wettelijke eisen en normen. Deze normen geleden ook voor bekabelde alarmsystemen en voor een draadloze alarmsystemen.

Na een aanvraag komt een adviseur bij u langs voor het doorspreken van de te beveiligen ruimtes en risico’s. Er zal een beveiligingsplan uitgewerkt worden en met de verantwoordelijke besproken worden. Het beveiligingsniveau wordt afhankelijk van de risico en de attractieve waarde bepaald waardoor het beveiligingsplan kan uitkomen in een zogeheten Risicoklasse 1 t/m 4 installatie, waarbij 4 de hoogste graad van beveiligen kent.

Bij een goed beveiligingsplan hoort ook een goed werkend sluitplan voor uw gevelopeningen. De gevelopeningen kunnen voorzien worden van elektronische beveiliging middels een open/dicht signalering of een bouwkundige beveiliging. Bouwkundige beveiliging zorgt voor een goede sluiting van de gevelopeningen en zorgt ervoor dat er een vertraging is dat de inbreker het pand binnen kan komen.

Wat voor beveiligingsmaatregelen u ook wilt treffen een Inbraaksignaleringssysteem van Lamson helpt u verder.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over inbraaksignaleringssystemen?

© 2024 Lamson Security