Lamson Security

Video-observatiesystemen

Waarom Video-observatiesystemen?

CCTV-systemen, oftewel camera-observatiesystemen , kunnen u helpen om uw bedrijf of winkel veiliger te observeren. De wetenschap dat mensen opgenomen worden door camera’s creëert een extra barrière doordat deze beelden later onderzocht kunnen worden. Dit voorkomt crimineel gedrag. Daarnaast kunnen camera’s ook gebruikt worden om een situatie of gebied te kunnen controleren. Hierdoor kunnen delen van uw pand, of buitengebied gemonitord worden op ongewenst gedrag en kan hier handhaving op plaatsvinden.

Mogelijkheden CCTV Systemen

Door gebruik te maken van een web-based toepassing kunt u zelfs op afstand meekijken tijdens een (bewegings)melding. Personen volgen of gewoon bekijken. Bij oproepen of alarmen kunt u in realtime meekijken wat er gebeurd. Onze camerasystemen kunnen beelden opnemen en afspeelbaar maken in HD kwaliteit. Bij een calamiteit kunnen de beelden door de meldkamer middels Live view bekeken worden en kan de meldkamer een melding maken naar de politie als zijnde een geverifieerd alarm.

Lamson Security probeert veel meer uit een camera-observatiesysteem te halen dan alleen het beeld. Wij kunnen middels onze VMS software algoritmes van de camerabeelden gebruiken om bijvoorbeeld door middel van zoekopdrachten personen of objecten terugvinden onder een bepaalde kleur van de kleding of het object.

Voor onze oplossingen maken we gebruik van camera’s van onder andere, UNV, Axis, Bosch en Milestone als Video Management. De meest bedenkbare oplossingen zijn middels een app toe te voegen aan het VMS.

Lamson security Systems is uw partner in het plaatsen, vervangen en onderhouden van Video-observatiesytemen.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over video-observatiesystemen?

© 2024 Lamson Security