Lamson Security

Nedap lanceert Access AtWork®

Onze partner Nedap Security Management heeft vandaag de lancering van een SaaS toegangscontrolesysteem aangekondigd: Access AtWork®. Dit nieuwe systeem belooft gemak en veiligheid in één oplossing samen te brengen. Access AtWork® voorziet in de behoeften van bedrijven die toe zijn aan het vervangen van verouderde systemen op locatie en liever overgaan naar een systeem dat:

  • in de cloud draait;
  • moderne en gebruiksvriendelijk is;
  • minder inspanning vergt
  • en beter betaalbaar is.

Meer keuze in het vinden van toegangscontrolesysteem dat echt bij je organisatie past

Nedap is al meer dan 46 jaar actief in beveiliging en toegangscontrole. In 2000  introduceerde het bedrijf de eerste web gebaseerde on-premises oplossing ter wereld: AEOS. AEOS wordt momenteel door meer dan 25% van de topmerken in Europa gebruikt, en met name door organisaties in de vitale infrastructuur. Door het lanceren van Access AtWork® maakt Nedap, dat bekend staat om high-end systemen voor complexe beveiligingsprojecten, haar expertise ook toegankelijk voor kleine tot middelgrote bedrijven. “Access AtWork® is de perfecte aanvulling op ons portfolio,” zegt Daniël Nijkamp, Proposition Lead van Access AtWork®. “Met zowel AEOS als Access AtWork® in ons portfolio zijn we nog beter in staat om organisaties te helpen bij het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van toegangsbeheer, ongeacht hun omvang, complexiteit of voorkeur voor softwarelevering.

Beveiliging makkelijker gemaakt voor beheerders (maar niet voor criminelen!)

Met Access AtWork® introduceert Nedap een uniek autorisatiemodel. Beheerders kunnen hiermee toegang verlenen op basis van hiërarchische teams en zones. De combinatie van deze slimme autorisatie-engine en de intuïtieve interface maakt het voor meerdere beheerders heel eenvoudig om de toegang op verschillende locaties te beheren zonder dat er uitgebreide training van experts nodig is.

Bovendien voldoet Access AtWork® aan de GDPR richtlijnen en de strengste veiligheidseisen. Zo  wordt alle data in gecertificeerde datacenters binnen de Europese Unie gehost.

Eenvoudig op maat te maken

Organisaties ontwikkelen zich voortdurend. Ze groeien of krimpen, openen of sluiten locaties, nemen nieuw personeel aan en laten andere teamleden gaan. Access AtWork® is moeiteloos aan te passen. Door een abonnementsmodel te gebruiken:

  • zijn de opstartkosten lager;
  • kun je makkelijker plannen op periodieke kosten;
  • gaan updates automatisch
  • en is er minder onderhoud nodig.

Meer weten over Access AtWork®

Wil je meer over Access AtWork® weten? Neem gerust contact op. Dan kijken we samen hoe we toegangscontrole voor jouw organisatie het best kunnen inrichten.

Of lees eerst meer over Access AtWork®

© 2024 Lamson Security