Header afbeelding

Security Management Software – Nedap AEOS

Nedap AEOS

Security management software

Als oplossing voor toegangscontrole en beveiliging leveren wij AEOS, het meest intelligente security management software pakket dat verkrijgbaar is. Met AEOS beheert u uw beveiliging eenvoudig binnen 1 systeem.


Controllers

AEOS is het eerste Security management software pakket dat bovendien gebruik maakt van generieke controllers. De intelligente AEOS software maakt deze controllers geschikt voor al uw beveiligingsoplossingen. U kunt kiezen uit ruim 150 functionaliteiten voor toegangscontrole, inbraakdetectie, video management en locker management. De software die u naar uw controllers uploadt bepaalt het gedrag en dus ook de functionaliteit van uw beveiliging.


Aanpasbaar beveiligingsbeleid

Het beveiligingsbeleid kan centraal aangepast en ingesteld worden. U kunt er voor kiezen 1 beveiligingsbeleid in te richten dat bedrijf breed toegepast wordt. Heeft u echter te maken met lokale eisen of wetgeving, dan kunt de software aanpassen op de lokale controller.


Netwerkbelasting

De controller kan dankzij de software zelf beslissingen nemen en is daarbij niet afhankelijk van de centrale server en database. Hierdoor wordt het bedrijfsnetwerk niet overbodig belast. Is er een storing op het netwerk? AEOS blijft gewoon werken omdat de lokale controllers zijn geladen met de intelligente software.

Nedap AEOS Informatie Video’s


AEOS Dashboard

Beheerbaarheid

AEOS wordt beheerd met een dashboard dat via de webbrowser benaderd wordt. Daarmee wordt voorkomen dat er software geïnstalleerd moet worden op clientcomputers, wat een veiligheidsrisico vormt.

Er zijn verschillende profielen voor de verschillende gebruikers van het AEOS platform. AEOS is zelfs zonder training eenvoudig in gebruik. Het werkt intuitief waardoor medewerkers makkelijker schakelen tussen werkzaamheden, minder fouten maken en meer doen in minder tijd. Als er zich een incident voordoet, stuurt AEOS u realtime berichten en kunt u overal live de beelden meekijken en extra informatie opvragen. Daardoor kunt u direct actie ondernemen, waar u ook bent.

Ook het aanpassen van uw systeem is eenvoudig. U selecteert de functionaliteiten die u wilt gebruiken en uploadt hiervoor de software-componenten naar de controller. Een groot voordeel is dat u elk soort of merk sensoren of opslagmedia op de controller kunt aansluiten.

Toekomstgericht

Een groot voordeel van het AEOS Toegangscontrole en beveiligingssysteem is dat u vandaag niet hoeft te weten waaraan uw systeem over 5 jaar moet voldoen. Waarom? Bij veranderingen hoeft u geen nieuwe oplossingen te integreren of hardware te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is software uploaden naar de controllers. U kunt er voor kiezen AEOS in het begin klein te houden en dit later naar behoefte uit te breiden of te integreren met uw bestaande systeem om uw beveiliging te verbeteren en uw investeringen te waarborgen.

Bovendien worden er continue nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en profiteert u van onze Update en Upgrade Assurance. Zo bent u er zeker van dat u altijd up-to-date blijft. Dat is een verschil met andere systemen omdat die voor elk type sensor een andere controller nodig hebben, wat leidt tot complexe implementaties en een tijdrovend proces als er een verandering plaats moet vinden.
U kunt het AEOS security management platform onbeperkt opschalen, ongeacht hoeveel locaties of gebruikers u ook heeft. Het AEOS Toegangscontrole en beveiligingssysteem is zo makkelijk af te stemmen op al uw specifieke wensen. Daardoor bent u verlost van complexe integratie projecten, nu én in de toekomst.

Wilt u meer weten over Security Management Software?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Volledige naam

Organisatie

E-mailadres

Telefoonnummer

Cases

NOTTINGHAM PARK ESTATE CONVERTS TO ANPR

Lees verder →

Project: Stichting De Kargadoor uit Utrecht

Lees verder →

Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink,

Copyright (c) 2020 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New